lunes, 28 de noviembre de 2011

Raons per les quals (crec que) el Barça guanyarà el Clàssic


A dotze dies pel gran clàssic del futbol espanyol, que enfrontarà Barça i Madrid al Santiago Bernabéu, les sensacions tendeixen a pensar, si més no en alguns sectors, que la victòria aquest cop serà pel Real Madrid. La bona ratxa pel que fa als resultats i la millora en el joc (no era difícil) han creat la sensació que el Madrid arriba en un dels millors moments per afrontar aquest gran partit.

Una opinió a la qual segurament no li falti raó. Ara els blancs pressionen més, i més amunt, no regalen tant la pilota a l’hora de treure-la (han copiat la sortida de pilota del Barça, amb els dos centrals ben oberts i un migcampista, Xabi Alonso, baixant a rebre-la), i la pegada que tenen a dalt segueix igual d’afinada. Però com arriba el Barça? A sis punts, a falta de dos jornades, el que fa pensar que arribarà a tres (contant que al Madrid li faltarà una jornada per disputar), però lluny del que alguns pensen, no crec que estigui ni jugant malament, ni tenint problemes.

Va perdre a Getafe, cert. Contra un equip que es va tancar i que va tenir una ocasió que no va desaprofitar. No és excusa, però l’àrbitre va anular un gol legal al Barça. A l’últim minut, a més, Messi i Pedro van gaudir d’una ocasió més que clara. Contra el Sevilla, l’argentí va fallar un penal que hagués donat els 3 punts. També es va poder guanyar a Mestalla, amb uns últims minuts d’infart. Contra la Real, una pàjara evitable va costar dos punts. Tot plegat, un cúmul de situacions que si, van passar, però que eren fàcilment evitables. Què va passar contra el Vil·larreal? I contra l’Atlético? I contra el Milan?

Cal pensar que disposarem de Cesc, Alexis, Iniesta i amb els que ja i eren. No oblidem com respon el Barça de Guardiola a les grans cites. Entre elles, la de la Supercopa. Amb xancles van treure un gran resultat no fa massa. Ens ha defraudat algun cop aquest equip? No oi, doncs per tant, confiança cega amb aquest equip. Que el Madrid arriba crescut i algú creu que com a favorit? Millor. Un repte més, una motivació més per aquest equip, si n’hi faltava. A Madrid, guanyarem! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario