sábado, 26 de febrero de 2011

Torna la maledicció madridista a La Corunya

Es Madrid es deixa dos punts, i qui sap si la lliga després de l’empat a 0 contra el Deportivo en un partit on ha tingut ocasions, però que s’ha topat una i altra vegada contra el sòlid i treballat mur defensiu que han plantejat els de Lotina.  Amb aquest resultat, els de Mourinho tornen a quedar a 7 punts del líder, el Barça. El tècnic portuguès i Valdano, però, s’han tornat a queixar dels horaris.
 Els gallecs han sabut aguantar els continus atacs del Madrid, que ha acabat a la desesperada jugant amb tot el seu arsenal a dalt com a Pamplona. Cristiano Ronaldo, Ozil, Benzema, Granero, Adebayor i Di Maria, aquests dos últims, entrant a la segona part, igual que contra Osasuna, no han servit per treure la victòria . La defensa deportivista, liderada per uns impenetrables Lopo i Colotto, que han fet un destacat partit, i amb l’ajuda dels laterals Morel i Laure i dels migcampistes, ha refusat una i altra vegada les pilotes que penjava els de la capital. Un dels protagonistes del partit, per no dir el millor, ha estat Daniel Aranzubia, heroi la setmana passada per convertir-se en el primer en fer un gol amb el cap en lliga, avui ha tornat a ser-ho pel seu equip, salvant fins a 10 ocasions la porteria dels seus, amb algunes parades de força mèrit.







El Madrid ho ha posat tot sobre el camp, i la seva actitud sempre ha estat meritòria, doncs no han desistit en l’intent i han lluitat fins al final.  
En declaracions a  la zona vip a La Sexta, un disgustat Jorge Valdano ha declarat que “La Liga es el pan nuestro de cada día y vamos a jugarla hasta el final. En febrero no termina”. A més, el director esportiu del Madrid, preguntat pels horaris dels partits (tema de debat les últimes setmanes a la capital), ha demanat que a final de temporada els números s’igualessin
En la roda de premsa, José Mourinho ha dit que “Siete puntos son muchos puntos, pero matemática en futbol es muy importante, y no es una situación definitiva”.                                   
Preguntat per un petit enfrontament amb el 4rt àrbitre, el portuguès ha dit que “el cuarto árbitro no hablaba de nada del partido, hablaba de cosas de mis jugadores,  y eso no debe ser”. A més, el tècnic madridista ha dit en to de lament que els jugadors del Depor han sortit molt més motivats contra ells que contra la resta de rivals, i que jugant com avui, el Depor seria un equip de zona europea. Mourinho, ha concluit la roda de premsa queixant-se una vegada més del calendari, que creu que els perjudica: “Los de los horarios se ríen a mis espaldas”.
Després de l’empat, el Madrid s’allunya una mica més del primer classificat, el Barça. En la pròxima jornada, entre setmana, el Madrid s’enfronta al Málaga a casa i el Barça viatja a Mestalla.


L’entrenador del Depor, Miguel Ángel Lotina, ha dit molt content en roda de premsa que aquests punts són d’aquells que no s’esperen a principi de temporada, i que haguéssin pogut treure alguna cosa més amb una mica de sort. Tot i això, ha valorat força positivament l’esforç dels seus jugadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario