martes, 5 de octubre de 2010

La patada d’Evo Morales

Curiosa imatge la que ens ha deixat el passat cap de setmana a La Paz, Bolívia, ciutat seu del Govern i del poder Legislatiu.


Evo Morales, president de Bolívia, va propiciar una patada a un rival durant un partit de futbol amistós que enfrontà l’equip del president amb membres de l’oposició.

Les imatges, que no tenen res d’exemplar, estan donant la volta al món, i segur que els seus protagonistes no n’estaran massa orgullosos.

Pel que respecta al partit, va acabar amb un 4-4 i dos expulsats, entre els quals, sorprenentment no hi ha el president bolivià, i si el seu rival.

Segons declaracions de Morales, l’acció va venir motivada perquè minuts abans,   Daniel Gustavo Cartagena, li havia fet una dura entrada en la que li va clavat els tacs de la bota, mentre el president conduïa la pilota.

Morales doncs, s’ha intentat exculpar, però el que queda clar és que tot i ser un partit de futbol (  amb més motiu sent amistós), ningú no pot justificar un gest d’aquest tipus, i menys essent Morales el president d’un país que segur que té la obligació moral constant de guardar les formes i donar una bona imatge al seu país en general i als nens joves en concret.

Sens dubte, un mal exemple que embruta l’imatge d’Evo, si més no, de fronteres en fora.










No hay comentarios:

Publicar un comentario