lunes, 19 de septiembre de 2011

El mestre de la trampa ha caigut en el seu parany


Ahir va perdre el Madrid al Ciutat de València davant un Llevant més llest, viu i astut. Com va passar l'any passat, l'equip de Mourinho torna a punxar davant del conjunt granota tot i que aquest cop no van empatar, sinó que van treure'n una derrota. Els de Juan Ignacio Martínez, sabedors de la seva inferioritat futbolística, van saber jugar a un pobre i ràcan Madrid que no s'aguanta per més que el vulguin defensar des de la capital. No té joc i quan no hi ha encert de cara a porteria, deixa entreveure totes les seves carències. A més, la falta d'Ozil i Cristiano va denotar una gran dependència envers aquests dos futbolistes.


Veníem d'una setmana en què es va dir que només Cristiano cobrava més que tota la plantilla llevantinista, que era el més guapo, ric i bo, que el Madrid estava per sobre de la resta dels mortals, que era líder, que no tenia problemes com els del Barça a Anoeta... Però no, els blancs són un equip mortal que perdran i empataran pocs partits si, però que té força carències de joc. Té una sèrie de jugadors de talent, un altre grup de nivell molt més baix, i un tercer grup de jugadors amb els quals no compta ni comptarà massa al llarg de l'any.

El millor de la derrota però, han estat els laments i queixes per part dels jugadors i tècnics madridistes. Mourinho, després de culpar a Khedira de la derrota, va dir que els jugadors del Llevant eren molt llestos, que sabien provocar, simular i no donar la pilota, i que ells no estaven còmodes en aquell hàbitat. També es va queixar de l'àrbitre (que no va expulsar a Pepe ni a Di María) i del terreny de joc (impracticable segons el portuguès). Uns arguments que em sonen. Em sonen força, perquè són les mateixes tàctiques que va utilitzar el Madrid en els enfrontaments contra el Barça de l'any passat. O no provocaven els jugadors blancs als culés? O no veu deixar la gespa alta i sense regar? O no veu fer entrades violentes?
Com va dir-li Manolo Preciado a Mourinho l'any passat, qui escup cap amunt li acaba caient

No hay comentarios:

Publicar un comentario