viernes, 17 de diciembre de 2010

All Star Gasol

Si es tanquessin ja les votacions per l'ALL-STAR 2011 de l'NBA, Pau Gasol seria dins el quintet inicial de l'equip de l'oest. Això diuen els primers resultats de les votacions (on pot participar tothom) al lloc web http://www.nba.com/allstar2011/asb/eng/ballot.html?ierd=true&referrer=&cid=nba361.


               Competint amb Gasol pel lloc com a titular hi haurà Carmelo Anthony, ara mateix a uns 20.000 vots i que si es confirmessin els rumors de traspàs a Nova York, la situació encara seria més positiva, ja que passaria a l'altra conferència, i el següent rival amb qui competiria l'estrella angelina seria amb l'alemany Dirk Nowitzki, que actualment està a uns 120.000 punts.
               Ara mateix, juntament amb el català, l'equip de l'oest el formarien Kevin Durant, Kobe Nryant, Chris Paul i Yao Ming (cal a dir que el jugador xinès, té el suport de milions de persones del seu país per ser un compatriota seu, no per haver fet mèrits per estar en aquest equip, ja que es va passar la passada campanya lesionat, i aquesta es dosificarà; és el que té permetre a tothom votar, i no limitar-ho a entesos del basquet americà). Pet l'Est, ara mateix formarien Rondo, Wade, James, Garnett i Howard.
Els quintets oficials es donaran a conèixer el pròxim 27 de gener.

S'ha de dir que l'ala pivot santboià està realitzant una magnífica campanya individual als Lakers, on està tenint uns nombres impressionants (19,8 punts, 11,2 rebots 4,3 assistències y 2,2 taps), el que li ha valgut el reconeixement públic. Aquesta seria la 4a presència del jugador català en un ALL-STAR.



D'altra banda, no molt lluny hi ha Marc Gasol, que està situat com a 4rt pívot de l'oest per la massiva presència de vots xinesos (fet que repeteixo, s'hauria de regular).

      Si es confirma la presència de Pau Gasol en el quintet inicial, seria un premi pel millor jugador espanyol de la història, que a part de comptar amb un Mundial, un Europeu i ser finalista Olímpic, compta amb dos anells de l'NBA (es diu ràpid). Seria un premi, doncs, a l'esforç, el lideratge, la valentia i l'indubtable talent d'un català que ja fa temps que és universal.

Molta sort Pau!


No hay comentarios:

Publicar un comentario