martes, 14 de diciembre de 2010

Il bambino Berlusconi

Estem en un món en crisis, sí. Però no des del 2008 amb la encara actual crisis econòmica. Estem en una crisis social, moral, ideològica i de tots els àmbits.

Com podem tenir en un país teòricament important i seriós dins d’Europa com és Itàlia un president com el que té. President per dir alguna cosa. A mi em sembla més aviat un pallasso, que a part de no tenir ni un pèl de gràcia, té una pinta de mafiós més que important (sinó, no s’entén que encara segueixi al poder).

Veient les poques ganes que té d’abandonar el càrrec, un es pregunta què s’hauria de fer per treure’l. Que vol seguir? Algú ho dubta? Però si està a la poltrona el nano, dominant i fent el que li rota, sense preocupar-se el més mínim si ha superat una moció de censura pels pèls o si el seu país viu una autèntica revolta. Això no importa.
Sincerament, penso que fins que “polítics” com ell no estiguin fora del poder, el món no deixarà de banda certs problemes i determinades crisis. La econòmica, és puntual. La de Itàlia, es mantindrà fins que no es faci un canvi de rumb. Alguna cosa semblant al canvi Bush – Obama.

Sembla mentida que un senyor que ha dit comentaris sexistes, racistes, xenòfogs i demés, estigui tant tranquil al capdavant. No coneixo massa el cas, però no m’estranyaria que alguns dels grups mafiosos més importants del país hagin tingut el seu suport. Total, ell n’és un més. I segurament, podríem dir que ell és el gran Cappo, i orgullós i amb molta honra deu pensar, de com està gestionant.

Al final, qui paga les tonteries d’uns pocs il·luminats és el poble, qui no té veu en un país regit per la corrupció, pels silencis i per polítics demacrats com ell. No és estrany doncs que a algú se li acudeixi retocar-li el nas operat que té.


Vegem algunes perles d’il Cavalieri (nosé qui li haurà posat aquest sobrenom...):


Un present que li volien regalar...






Diverses webs estan recollint suport per fer pressió i treure’l del poder.


3 comentarios:

  1. No crec que tot depengui dels polítics...
    Canvi Bush-Obama? Qui ho ha notat?
    Els lobbies continuen sent els mateixos, i aquests són, al cap i a la fi, els que pelen el fuet.

    ResponderEliminar
  2. És com si tens un cistell amb pomes i treus la que està més podrida i lletja. El cuc continua al cistell, corcant les pomes una per una.

    Digues-li cuc, digues-li moral.

    (Per cert, sóc l'Alan)

    ResponderEliminar
  3. xd Si, es una sola poma podrida... pero crec que mica en mica es buida la pica, i que amb algú diferent al Silvio, al Bush, al Putin, etc. pitjor, les coses no aniran. Qui sap. Si més no, suposu que és preferible tenir un cap d'Estat que no digui segons què, no sé.

    ResponderEliminar