jueves, 25 de agosto de 2011

Madridistes i culés es posen d'acord


Sense que serveixi de precedents, els aficionats i futbolistes dels dos grans clubs espanyols comparteixen una mateixa opinió respecte un tema: la continuïtat de Mourinho. I és que tant els de la capital espanyola com els culés volen que segueixi el portuguès com a entrenador blanc. Per què? Per una senzilla explicació.

Els madridistes volen que segueixi perquè veuen en ell el màxim exponent de l'antibarcelonisme, un home que saben que segur ho donarà tot i més per fer el possible per guanyar al Barça, fent el que calgui. No importa què ni com. Importen els resultats, importa guanyar. El fi justifica els mitjans. Tant se val si la imatge del propi club queda en discussió per tot el món, tant se val si el teu entrenador plora a totes les rodes de premsa, es queixa d'àrbitres, estaments futbolístics o institucions solidàries. Tant se val si agredeix a companys de professió. Tot si val si es tracta d'intentar perjudicar al Barça.

D'altra banda, als culés tampoc els sembla malament que segueixi Mou al Madrid. Sabent que el més normal que li pot passar a un equip que ho ha guanyat quasi tot en 3 anys és que baixi el rendiment (sobretot la motivació), Mourinho s'està encarregant de carregar les piles d'energia i de no permetre que es perdi l'atenció a Can Barça. Així, els jugadors blaugranes, picats per tot el que fa i diu el portuguès, surten amb un extra de ganes a afrontar tots els partits -especialment els que juguen contra els blancs- de manera que és difícil pensar que el Barça pugui regalar dues lligues com ho va fer pocs anys enrere per falta d'atenció. És a dir, que mentre segueixi Mou, no és d'estranyar que segueixin caient els títols... pel costat blaugrana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario