lunes, 15 de noviembre de 2010

Ibrahim Afellay, fitxatxe d'hivern culé

Es confirmen els rumors. Ibrahim Afellay vestirà de blaugrana a partir del pròxim mes de gener.
PSV i FC Barcelona han arribat a un acord sobre la transferència d'Ibrahim Afellay al club espanyol a l'hivern.

Ibrahim Afellay, de 24 anys, és un extrem ràpid i hàbil, que porta anys enlluernant l’afició del PSV Eindhoven. Campió de tot a Holanda, Afellay s’ha fet un nom gràcies a la seva verticalitat i bona rematada.
Afellay va dir que estava complagut de complir el seu somni de vestir la samarreta blaugrana, i poder jugar en un club com el Barça. Les converses entre ell, l'agent Rob Jansen i el FC Barcelona tindran lloc en una atmosfera positiva, però les negociacions encara no han conclòs.S'espera que això portarà algun temps. En espera d'un acord personal, Ibrahim es vol concentrar plenament en els pròxims partits, tant l'amistós amb Holanda davant Turquia, com amb els importants amb el seu club, el PSV.
Ibrahim Afellay (24 anys) és el setè jugador de passar de PSV Eindhoven a Barcelona.
Tot i la seva joventut, és un jugador amb forces anys en l'èlit del futbol professional, i ja ha disputat competicions europees amb el seu club, amb el que també ha guanyat diversos títols.
A més, ja és internacional absolut amb la seva selecció, la holandesa, amb qui va disputar el passat Mundial de Sudàfrica.


El preu del traspàs gira entorn dels 3 milions d'euros, donat que el contracte del jugador finalitzava al final de l'actual temporada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario