domingo, 28 de noviembre de 2010

Sir Roger Federer, campió de campions

Que gran que és el tennis, que gran que són els esports. Gran setmana la que han viscut els londinencs i visitants que han anat al O2 arena a veure partits de la Copa Màsters. La final enfrontava a dos campions que a força de competir s'han fet amics. Diu molt de la seva manera de fer i del tipus de persones que són. Un és un suís elegant que manté sempre un posat delicat i cuidat que enamora a qualsevol. La tècnica, la serenitat, la falta de nervis, són algunes qualitats que el podrien definir.      D'altra banda, trobem la garra, l'esperit combatent insistent i incansable del Nº1 del món, un humil menorquí.Número 1, número 2... la questió no va de nombres, sinó de dos grans homes que han revitalitzat un esport a base de partits èpics.

Avui, el campionat se l'ha emportat Roger Federer, que ha completat un torneig impecable.
El servei del suís han pogut amb un Nadal que ha aguantat fins on han pogut les seves cames.
La derrota però, servirà de ben segur al Rafa per trobar una nova motivació de cara a l'any vinent, després d'haver aconseguit ja els 4 grans.

Roger Federer, per la seva part, es corona com 'Mestre' per cinquena vegada, sumant el 66è títol de la seva carrera. Es diu ràpid.  Aquest cop, no s'ha deixat dominar per la insistència de Nadal, que anava veient com el suís li responia amb cops més i més precisos que el manacorí no podia tornar. No era la tarda de Nadal, avui era el dia d'un home que segueix omplint la història amb el seu nom.
El nom de l'elegància personificada es diu, i se seguirà dient Roger Federer, tot un número 1.

No hay comentarios:

Publicar un comentario