domingo, 14 de noviembre de 2010

Regal Barça - Baloncesto Fuenlabrada

4.631 espectadors han presenciat aquest matí al Palau Blaugrana la victòria del Regal Barça enfront del Baloncesto Fuenlabrada per 76-62. aquesta victòria permet als blaugranes seguir al capdavant de la classificació de la lliga regular ACB amb 6 victòries i una sola derrota.

El partit ha començat amb un mal inici de tots dos equips, perdent pilotes, no circulant bé el joc i fallant forces llançaments. El Barça, ha començat amb un ritme massa baix, el que ha permès al Fuenlabrada igualar-se en força  als locals i el poder jugar-li cara a cara, fins a agafar una ventatja de 6-13 gràcies a alguns encerts en els tirs i a la intel·ligent defensa en zona amb dos “torres” tancant el rebot.
            Al final del primer quart, Xavi Pascual ha donat entrada a Ricky Rubio i Juan Carlos Navarro per tractar d’invertir la situació, canvis que han resultat efecte. En dos minuts, i en un final de quart molt intens dels locals, que ha aixecat el públic del Palau, el Barça ha anotat 13 punts, situant el marcador en 19-13.
            En el segon quart el Regal Barça ha pres la iniciativa, amb uns encertats Navarro i Mickael. Els de Salva Maldonado han acusat l’eficàcia dels blaugranes, i els locals s’han despenjat lleugerament en el marcador. Ferran Laviña però, amb un bon triple i una cistella de dos, ha aconseguit reduir diferències en el marcador. Erazem Lorbek i  Jaka Lakovic, amb tres triples consecutius, han tornat a augmentar les distàncies. Al descans, el resultat era de 41-32.

El tercer període ha començat amb forces errors en el tir dels locals que però, han mantingut una bona ventatja. Mica en mica, han anat agafant encert en el tir i recuperant més pilotes. En un moment difícil pel Fuenlabrada, Salva Maldonado ha demanat més intensitat als seus homes, que han patit molt en el joc interior del Barça.
            En aquest quart, el Barça ha establert un parcial de 20 a 7 que els ha permès matar el partit. Ha estat el quart on el Barça ha despertat, desplegant un gran recital de bon joc.
L’últim quart s’iniciaria amb un 63-43 impossible de remuntar pels madrilenys.
Tot i això, el Barça s’ha relaxat, el que ha permès que el Fuenlabrada anotés uns quants punts fàcils, fet que ha molestat a Xavi Pascual. l’entrada de Ricky per dirigir l’equip ha trencat la sequera dels locals, i ha acabat amb la resistència dels de Salva Maldonado.
El domini sota taulers de Vázquez i Lorbek era absolut, i ha permès reprendra la ventatja de 20 punts pel Regal Barça.  Tot i el resultat abultat, al Barça li ha costat agafar les rendes del partit, i fins al tercer quart no s’ha definit el matx.

76. Regal F.C. Barcelona (19+22+22+13): Sada (0), Lakovic (13), Mickeal (12), Vázquez (10), Ndong (0) –quintet inicial-, Rubio (10), Navarro (8), Perovic (4), Lorbek (13), Morris (2), Grimau (4).

62. Baloncesto Fuenlabrada (13+19+11+19): Valters (12), Cortaberria (2), Rabaseda (6), Ayón (12), Batista (10) –quintet inicial-, Mainoldi (0), Kus (5), Colom (2), Guardia (3) y Laviña (10).